Etusivu   |   Ilmoittautuminen   |   Ohjelma   |   Ladattava materiaali   |   Mainostajat
Suomen Neurologinen Yhdistys, TaYS, Neurologian poliklinikka, PL 2000, 33521 Tampere
   Toteutus 2011-20 Dolphin Interactive Oy 
Abstraktien ja e-postereiden perusteella jaetaan kolme apurahaa.

Abstraktikilpailu (PDF)
NEUROLOGIPÄIVIEN ABSTRAKTIKILPAILU

Neurologipäivien 2020 yhteydessä järjestetään abstraktikilpailu, jonka tarkoitus on tuoda valokeilaan Suomessa tehtävää neurologian alan tutkimusta. Abstrakti voi käsitellä uusia tuloksia tai laajempaa tutkimuskokonaisuutta. Abstrakti voi olla myös aiemmin esitetty äskettäisissä kansainvälisissä kokouksissa. Yksi tekijä voi lähettää vain yhden ensimmäisen position abstraktin, mutta samalta ryhmältä voi tulla useampikin abstrakti.

Abstrakti saa sisältää enintään 300 sanaa ja enintään kaksi julkaisukelpoista kuvamuotoista (kuva tai taulukko) liitetiedostoa. Abstraktin kieli voi olla englanti, suomi tai ruotsi. Suosittelemme käyttämään abstraktissa yleisesti käytettyä otsikointia, esim. Background, Methods, Results, Conclusions.

Abstraktit lähetetään sähköpostilla osoitteeseen neurologipaivat.abstraktit[a]tavicon.fi.
Viimeinen päivämäärä abstraktien lähettämiselle on 28.9.2020.

Kaikki hyväksytyt abstraktit esitetään virtuaalisesti e-postereina enintään 3 dialla. Hyväksytyn abstraktin voi halutessaan esittää myös suullisesti toimittamalla etukäteen enintään viiden minuutin pituisen videotallenteen, joka liitetään esitysdiojen yhteyteen.

Abstraktien ja e-postereiden perusteella jaetaan yksi 1000 euron ja kaksi 800 euron apurahaa.

SNY:n koulutusvaliokunta ja johtoryhmä valitsevat apurahan saavat abstraktit. Kaikki hyväksytyt abstraktit ovat mukana Neurologipäivien digitaalisessa abstraktikirjassa.