Etusivu   |   Ilmoittautuminen   |   Ohjelma   |   Ladattava materiaali   |   Mainostajat
Suomen Neurologinen Yhdistys, TaYS, Neurologian poliklinikka, PL 2000, 33521 Tampere
   Toteutus 2011-20 Dolphin Interactive Oy 
Etusivu  |  Ilmoittautuminen     Ohjelma  |  Luentomateriaali  |  Näyttely  |  Yhteistyökumppanit  |  SNY:n kotisivut
Etusivu  |  Ilmoittautuminen  Ohjelma  |  Luentomateriaali  |  Näyttely  |  Yhteistyökumppanit  |  SNY:n kotisivut
Neurologipäivien
käytännön järjestelyt (ilmoittautuminen ja maksut):

Kongressitoimisto Tavicon

Projektipäällikkö
Pia Banerjee-Rikkonen

Projektikoordinaattori
Piia Kumpuvaara

PL 16
33901 Tampere

Puh. 03 233 0400
S-posti:
neurologipaivat[a]tavicon.fi

----------------------------

Ilmoittautumisohje (PDF)


ILMOITTAUTUMINEN

Neurologipäivät 2020 järjestetään vallitsevan pandemiatilanteen vuoksi virtuaalisena ja kaksipäiväisenä 29.-30.10.2020. Suomen Neurologinen Yhdistys haluaa tarjota onnistuneen ja kuulijoille mielenkiintoisen virtuaalitoteutuksen ja kutsuu puhujat sekä puheenjohtajat mahdollisuuksien mukaan paikan päälle, jolloin puheet pidetään kokoustilasta. Ohjelmaan varataan lisäksi tavallista enemmän aikaa keskustelulle ja kysymyksille.

Osallistujat ilmoittautuvat kongressitoimisto Taviconin sähköisen ilmoittautumisjärjestelmän kautta. Lomake löytyy myös osoitteesta: https://ilmo.contio.fi/tavicon/main.aspx?id=233.
Ilmoittautuneille lähetetään ennen Neurologipäiviä tunnus, jolla pääsee osallistumaan ohjelmaan.

Osallistujat saavat halutessaan Neurologipäiviltä osallistumistodistuksen ja koulutuspisteitä.

Osallistumismaksut2.10.2020 mennessä
3.10.2020 alkaen
SNY-jäsen, to-pe
100 €
120 €
SNY -jäsen, to tai pe
60 €
80 €
Ei-jäsen lääkäri, näytteilleasettaja to-pe
120 €
140 €
Ei-jäsen lääkäri, näytteilleasettaja to tai pe
80 €
100 €
Hinnat ovat alv 0 %, arvonlisäveroa ei peritä.

Osallistumismaksu sisältää: osallistumisen Neurologipäivien ohjelmaan sekä luentomateriaalin.

Osallistumismaksut ja vahvistukset
Huomaattehan, että edullisempi aikaisen ilmoittautumisen hinta on voimassa 2.10.2020 asti. Onnistuneesta ilmoittautumisesta tulee välittömästi ilmoitus sähköpostiinne.

Maksutavat
Maksuvaihtoehdoiksi voitte ilmoittautumisen lopuksi valita luottokortin tai laskun. Laskuissa on kaksi eri vaihtoehtoa: "Lasku vahvistuksen liitteenä" tulee Teille heti sähköpostitse ilman kongressitoimiston välikäsiä ja ilman laskutuslisää. "Lasku" lähetetään Teille kongressitoimistosta, kun ilmoittautumisenne on käsitelty. Kongressitoimiston lähettämän laskun laskutuslisä on 15 €. Myös tämä lasku lähetetään ensisijaisesti pdf-liitteenä sähköpostitse, ellette ilmoita muuta laskutusosoitetta.

Mikäli joudumme tekemään uuden laskun ilmoittautumisen yhteydessä annettujen puutteellisten tai virheellisten laskutustietojen vuoksi, laskutamme jokaisesta uudesta laskusta erikseen oman laskutuspalkkion.

Osallistumisvahvistus
Kongressitoimisto Tavicon lähettää osallistumisvahvistuksen, kun ilmoittautuminen ja maksut on vastaanotettu. Vahvistusta ei lähetetä ennen kuin maksu on kokonaisuudessaan suoritettu.

Peruutusehdot
Kaikki peruutukset ja ilmoittautumista koskevat muutokset on tehtävä kirjallisesti kongressitoimisto Taviconille sähköpostitse neurologipaivat@tavicon.fi.

Mikäli osallistuminen perutaan kirjallisesti 2.10.2020 mennessä, osallistumismaksu palautetaan vähennettynä toimistokuluilla 30 €/hlö. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista maksuja ei palauteta, ei myöskään peruuttamatta jääneistä osallistumisista. Avoimet osallistumismaksut tulee maksaa, vaikka joutuisi peruuttamaan osallistumisen.

Osallistumisen voi kuluitta siirtää toiselle osallistujalle samasta organisaatiosta.

Tiedustelut
Mikäli Teillä on ilmoittautumiseen, maksamiseen tai majoittumiseen liittyviä kysymyksiä, olkaa hyvä ja ottakaa yhteyttä kongressitoimisto Taviconiin sähköpostitse neurologipaivat(at)tavicon.fi tai puhelimitse 03 233 0400, projektikoordinaattori Piia Kumpuvaara tai projektipäällikkö Pia Banerjee-Rikkonen.